Over Ons

Over ons

Keurig Kindje is opgestart door twee jonge ouders die een bepaald aanbod missen bij bestaande webshops. We willen een collectie aanbieden welke is omschrijven kan worden als Klassiek, Schattig, Mooie en enigzins Luxe. De collectie bestaat uit (on)bekende en authentieke merken waarvan sommige uberhaupt nog niet in Nederland worden verkocht.

We missen een goede webshop voor stijlvolle baby- en kinderkleding van authentieke merken voor ons eigen dochtertje. Daarom zijn we Keurig Kindje gestart. Stijl en kwaliteit zijn de belangrijkste criteria om kleding toe te voegen aan ons assortiment waarmee we ook u hopen te inspireren met bijzondere baby- en kinderkleding.

Waarom Keurig Kindje

Keurig Kindje biedt met het assortiment een onderscheidend en kwalitatief aanbod gecombineerd met een uitstekende service. Wij zijn enorm gedreven om de meest unieke kledingmerken aan te kunnen bieden zodat u ook uw kindje kunt laten schitteren in stijlvolle kleding.

Uniek aanbod

Wij zijn continu op zoek naar de meest bijzondere, bekende en onbekende merken om uw kindje te laten schitteren.

Gratis levering

Bestel eenvoudig kleding voor uw kindje en profiteer van gratis levering bij bestellingen vanaf €100.

Bezorgopties

Kies zelf het bezorgmoment dat u het beste uitkomt. Maak gebruik van avondlevering en vroege ochtendlevering of kies een PostNL-afhaalpunt bij u in de buurt.

Betaal achteraf

Eerst zien en dan geloven? Dat snappen we. Daarom kunt u bij ons eenvoudig achteraf betalen, wanneer u helemaal tevreden bent met uw aankoop.