Prematuur kleding

Voor de meeste nieuwe ouders is de vroegtijdige komst van een baby een schok en een verrassing. Terwijl u met allerlei emoties omgaat, is een van de praktische dingen die u moet regelen het vinden van premature kleding die uw newborn goed past. Ontdek onze collectie prematuur kleding en neem contact met ons op als we u kunnen helpen.

BABYKLEDING SETJE

NEWBORN BOXPAKJE

Prematuur kleding kopen

Er zijn algemene richtlijnen voor de maatvoering van prematuur kleding, maar net als bij kinderkleding en kleding voor volwassenen verschilt de maatvoering voor kleding voor pasgeboren baby's en de prematuur kleding van merk tot merk. Naast de standaardmaten voor pasgeboren baby's tot 1,5 kg en voor baby's tot 1,5 kg biedt Keurig Kindje de maat 0M aan. Deze maatvoering wordt vaak gekocht als prematuur kleding.

Koop prematuur kleding in kleine hoeveelheden

Baby's groeien en veranderen in wat een oogwenk kan lijken. Investeer niet te veel in het “inslaan” van prematuur kleding en andere babykleding, maar koop in plaats daarvan elke maat in kleine hoeveelheden. Uw baby zal waarschijnlijk niet langer dan een maand of drie in een bepaalde maat blijven.

Kies zachte stoffen

Pasgeborenen hebben een gevoelige huid, en baby's die te vroeg geboren zijn, kunnen nog gevoeliger zijn dan pasgeborenen die al volgroeid zijn. Kies prematuur kleding met fijne en zachte stoffen die uw newborn comfortabel en knus houden. Katoen of katoenmengsels en kleding zonder labels zijn ideaal voor de meeste pasgeborenen. Keurig Kindje heeft een mooie collectie prematuur kleding om hierin te voorzien.

Kies prematuur kleding die makkelijk aan- en uit te trekken is

Bij het aankleden van je baby gaat het er vooral om wat makkelijk is voor mama en papa en wat zacht is voor je baby. In onze collectie vindt u daarom prematuur kleding die vaak is voorzien van drukknopen.

Waarom Keurig Kindje

U wilt dat uw pasgeboren baby niet alleen in comfortabele prematuur kleding kroelt, maar dat er ook prachtig uitziet. U vindt bij ons een perfect assortiment met prachtige en luxe merken zoals Tartine et Chocolat en Wedoble. Of u nu op zoek bent naar een newborn boxpakje, babyslofjes of rompers met kraagje. Op onze website vindt u een mooie collectie prematuur kleding in verschillende maten voor uw newborn. Komt u er niet uit of wilt u graag advies bij het kiezen van de juiste maat van het newborn boxpakje? Neem contact op met onze klantenservice.

Morgen in huis

Als moeder weet ik dat je babykleding lekker snel in huis wilt hebben. U shopt bij ons daarom gemakkelijk en snel dankzij de gratis verzending & achteraf betaalmogelijkheid. Bestelt u op een werkdag voor 18:00, dan heeft u de prematuur kleding de volgende dag al in huis!